dimarts, 1 de desembre del 2009

JClic

En aquesta pràctica de l’assignatura de Gestió i TIC hem explorat la pàgina web zonaClic de l’XTEC. La zona Clic, tal i com la defineixen a la pàgina web, és:

El Clic està format per un conjunt d'aplicacions de programari lliure que permeten crear diversos tipus d'activitats educatives multimèdia. La zonaClic és un servei del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya creat amb l'objectiu de donar difusió i suport a l'ús d'aquests recursos i oferir un espai de cooperació obert a la participació de tots els educadors/es que vulguin compartir els materials didàctics creats amb el programa.

Hem pogut observar com amb aquesta pàgina web professors d’arreu de Catalunya poden ensenyar i avaluar els seus alumnes d’una forma molt interactiva. De la mateixa forma, aquests professors poden compartir experiències i mostrar les aplicacions que han creat a professors d’altres centres educatius. Així, amb aquest treball cooperatiu es trenquen les barreres entre centres escolars i s’obren les portes a una educació on tots els centres, amb els seus mestres i alumnes participen en l’ensenyament del nens a través de les TIC.

Vegeu una d'aquestes aplicacions com exemple: els dinosaures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada