dilluns, 28 de desembre del 2009

Recitació

En aquestes últimes setmanes, a l’assignatura de Comunicació oral, escrita i digital, hem estat fent recitacions per posar en pràctica tot el que hem aprés durant el semestre de com parlar bé en públic.

El tema de la recitació era lliure, podíem recitar un conte, una poesia, un monòleg, etc. Després ens l’havíem d’aprendre de memòria i interpretar el text tenint en compte els aspectes següents:

- L’expressió oral.
- La mirada.
- La postura.
- La veu.
- La gesticulació.
- El control dels nervis.

Jo vaig escollir un text d’en Piti Espanyol (guionista del Terrat) anomenat Amor desesperat. És un conte per adults que tracta de una parella d’actors que tenen un “affair” i com un dels productors (marit de l’actriu) va manipulant una escena de la telenovel•la que estan rodant per tal de venjar-se de la infidelitat de la seva dona.

Un cop feta i enregistrada la recitació, cadascú es va tornar a veure a casa seva i va analitzar els aspectes que calia tenir en compte a l’hora de fer la recitació per a elaborar una autoavaluació i poder observar quines mancances i quines parts positives podíem extreure de la nostre exposició.

1 comentari: