diumenge, 25 d’octubre del 2009

Qui ets tu?

"Més clar, l'aigua."


En el moment que se’ns va plantejar l’activitat de Qui ets tu? vaig pensar automàticament en l’aigua com clar representant de la persona a descriure. És per aquest motiu que vaig triar aquesta fotografia d’un salt d’aigua d’Escòcia per representar-la.
Principalment són quatre les característiques de l’aigua que personalment veig representades en aquesta persona: la transparència, la vivacitat, la puresa i, en el sentit d’aquesta foto, la direcció única que prenen els rius per arribar al mar.
És una persona molt transparent i és que quan el mires saps exactament què està sentint. Veus com reacciona a qualsevol estímul amb molta facilitat, davant de les paraules de la gent, de cada situació que es presenta, etc. Té molta expressivitat facial. Amb relació a aquest punt tenim la puresa d’aquest sentiments que expressa. Evidentment s’enfada igual que tothom però, a diferencia de moltes altres persones, no sembla que arribi a odiar, a tenir aquest sentiment de malícia cap a ningú. Personalment crec que aquest són els dos punts principals del seu caràcter relacionats amb la fotografia.
Igualment penso que, com l’aigua, és una persona que inspira vida. És una persona molt activa, té molta iniciativa alhora d’emprendre treballs, de responsabilitzar-se de la situació i d’empenya als companys a seguir-la. Per últim i en relació a aquesta capacitat de lideratge, aquesta direcció única a la que em referia anteriorment és pel simple fet de que és una persona que té molts clars els seus objectius i igual que l’aigua treballa dia a dia per aconseguir-los, per arribar al mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada